График 2019 3D вежди микроблейдинг мигли лифтинг курсове

Микроблейдинг или 3D вежди косъм по косъм (microblading)

График по градове

 

микроблейдинг преди след софия пловдив
микроблейдинг на вежди преди след софия пловдив
микроблейдинг преди след софия пловдив
микроблейдинг  на вежди доиздраждане на липсващи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ноември 2018. , дати за 3D вежди и микроблейдинг :

София – 21, 22, 23

Пловдив – всички работни дни от понеделник до петък!

Мигли в София има всеки ден, телефон за записване – 0886365411
За микроблейдинг в София и Пловдив телефоните са най-долу в страницата!

*на определени дати в гр. Пловдив е възможно да няма часове за манипулации, тъй като в тези дни има организирани курсове. Въпреки това, графикът за посещения е актуален по градове и кабинети.

Записване на 0899 20 50 47 (София) и 089 77 20 007 (Пловдив)

 

микроблейдинг преди след софия пловдив
микроблейдинг преди след

ВАЖНО!

1. Стараем се да предлагаме адекватна и качествена услуга на правилните хора, затова през 2016 г сме решили да отсеем тези, които нямат желание да дойдат на записаните часове за манипулация. За да не страдат и чакат тези, които имат нужда, планират си времето и смятат да се подложат на предлаганите от нас процедури, въведена е нова политика за запазване на час. Всички резервации за микроблейдинг, 3D вежди или лазерна корекция на цвета (перманентен грим или татуировка) се потвърждават от ваша страна с капаро в размер на 100 лв, което приспадаме от сумата при посещението. Капарото се явява предплащане на задължителната консултация, предхождаща манипулацията. Например: Имате час за микроблейдинг (350 лв), потвърждавате го с капаро в размер на 100 лв и когато дойдете на място ще платите останалите 250 лв.

Най-късно  10 дни преди записания час ако не е потвърден, автоматично отпада от системата ни и го даваме на друг желаещ. За градовете с мобилни посещения (когато има обявени дати) , потвържаването е най-късно 14 дни преди датата. Капарото може да изпратите по банкова сметка, epay.bg или EasyPay на каса. Данни изпращаме във фейсбук или на вайбър.
Процедура за презаписване или отмяна на часове: Записан час и потвърден с капаро, може да се презаписва и променя до 3 пъти, ако се обадите 5 дни по-рано (1 работен ден или 24 часа преди записания час за манипулация само след предоставяме на медицинска бележка/болничен лист). Запазваме си правото да отказваме нов час на хора, които са се записали и не са дошли, не са се обадили или са се държали грубо. Същото важи и за отказани часове с върнато капаро, както за нови манипулации, така и за ретуши и консултации.

микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг
микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг
микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг
микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг

2. Ако имате стар перманентен грим, задължително трябва да ни изпратите снимки на веждите ОТБЛИЗО и без грим. Може и с телефон да са снимани, но не с предната камера. След като погледнем състоянито на кожата и боята, може да ви запишем час за нова манипулация или за изсветляване преди новите вежди. Снимки очакваме във фейсбук страницата или на вайбър номер 089 77 20 007 Нека ценим времето си и се уважаваме взаимно!

Описание Сума
капаро BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки.Системата приема и плащане с кредитна карта. Натиснете бутона “Плащане on-line” ,отдясно на формата има друг бутон за плащане с карта.

ВАЖНО! След извършване на плащането, моля снимайте бележката (или screenshot) и я изпратете във фейсбук на фирмената страница или на вайбър, за да потвърдим резервацията ви.

Може да снимате екрана с телефона също, важно е да се виждат данните за транзакцията. Ако не можете да се справите със снимането, обадете се по телефона и продиктувайте името, от което е наредено плащането, както и за кой час се отнася, за да бъде отразено. Обикновено до края на работния ден или максимум до 2 дни след пускане на плащането се отразяват данните в системата. При наличие на вносна бележка или доказателство за платена сума към нас, няма да имате проблем с потвърждаването на часа, а ако се налага промяна – свържете се с нас за асистенция на 0899205047 (София) или 08977 20 007 (Пловдив). При получаване на капаро, ние се обаждаме на телефона от резервацията, така че е важно да ни се обадите или пишете във Вайбър, когато потвърдите часа си.