Вие успешно изпратихте капаро за резервиран час! За да го отнесем към правилната резервация, моля следвайте инструкциите, които следват.

Благодарим ви! Остава само още една стъпка!

Сумата е изпратена към нас, до няколко часа ще я получим. За да потвърдим резервацията, моля пишете във фейсбук страницата ни, Вайбър или се оабдете по телефона, за да знаем за кого е капарото и коя резервацяи да потвърдим. Следва подробна информация и данни къде и как да се свържете с нас, за да финализираме процедурата.

ВАЖНО! След извършване на плащането, моля снимайте бележката (или screenshot) и я изпратете във фейсбук на фирмената страница или на вайбър, за да потвърдим резервацията ви.

Може да снимате екрана с телефона също, важно е да се виждат данните за транзакцията. Ако не можете да се справите със снимането, обадете се по телефона и продиктувайте името, от което е наредено плащането, както и за кой час се отнася, за да бъде отразено. Обикновено до края на работния ден или максимум до 2 дни след пускане на плащането се отразяват данните в системата. При наличние на вносна бележка или доказателство за платена сума към нас, няма да имате проблем с потвърждаването на часа, а ако се налага промяна – свържете се с нас за асистенция по следния начин:

Във фейсбук страницата на  ЦИТМЕД: https://www.facebook.com/Cetmed/

На вайбър с номера: 0899205047 (София) или 08977 20 007 (Пловдив).

По телефона също може да се обадите на същите номера, от 11 до 18 ч всеки работен ден.

При получаване на капаро, ние се обаждаме на телефона от резервацията, така че е важно да ни се обадите или пишете във Вайбър, когато потвърдите часа си.