Плащане ONLINE

Плащане онлайн, капаро или потвърждаване на друг тип резервация в ЦитМед

1. Стараем се да предлагаме адекватна и качествена услуга на правилните хора, затова през 2016 г сме решили да отсеем тези, които нямат желание да дойдат на записаните часове за манипулация. За да не страдат и чакат тези, които имат нужда, планират си времето и смятат да се подложат на предлаганите от нас процедури, въведена е нова политика за запазване на час. Всички резервации за микроблейдинг, 3D вежди или лазерна корекция на цвета (перманентен грим или татуировка) се потвърждават от ваша страна с капаро в размер на 100 лв, което приспадаме от сумата при посещението. Капарото се явява предплащане на задължителната консултация, предхождаща манипулацията. Например: Имате час за микроблейдинг (350 лв), потвърждавате го с капаро в размер на 100 лв и когато дойдете на място ще платите останалите 250 лв. Най-късно  10 дни преди записания час ако не е потвърден, автоматично отпада от системата ни и го даваме на друг желаещ. За градовете с мобилни посещения (когато има обявени дати) , потвържаването е най-късно 14 дни преди датата. Капарото може да изпратите по банкова сметка, epay.bg или EasyPay на каса. Данни изпращаме във фейсбук или на вайбър. Процедура за презаписване или отмяна на часове: Записан час и потвърден с капаро, може да се презаписва и променя до 3 пъти, ако се обадите 5 дни по-рано (1 работен ден или 24 часа преди записания час за манипулация само след предоставяме на медицинска бележка/болничен лист). Запазваме си правото да отказваме нов час на хора, които са се записали и не са дошли, не са се обадили или са се държали грубо. Същото важи и за отказани часове с върнато капаро, както за нови манипулации, така и за ретуши и консултации.

микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг
микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг

2. Ако имате стар перманентен грим, задължително трябва да ни изпратите снимки на веждите ОТБЛИЗО и без грим. Може и с телефон да са снимани, но не с предната камера. След като погледнем състоянито на кожата и боята, може да ви запишем час за нова манипулация или за изсветляване преди новите вежди. Снимки очакваме във фейсбук страницата или на вайбър номер 0899205047. Нека ценим времето си и се уважаваме взаимно!

ВНИМАНИЕ! След 15 март 2018 г IBAN е променен на следният:

IBAN: BG81ESPY40040054755865

BIC: CECBBGSF

 

 

 

 

Описание Сума
капаро BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки


kaparo

Описание Сума
капаро BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки


 (натискането на бутона отвежда към сайта за плащане)

(натискането на бутона отвежда към сайта за плащане)

След извършване на плащането, моля снимайте бележката (или screenshot) и я изпратете във фейсбук на фирмената страница или на вайбър, за да потвърдим резервацията ви.

Може да снимате екрана с телефона също, важно е да се виждат данните за транзакцията. Ако не можете да се справите със снимането, обадете се по телефона и продиктувайте името, от което е наредено плащането, както и за кой час се отнася, за да бъде отразено. Обикновено до края на работния ден или максимум до 2 дни след пускане на плащането се отразяват данните в системата. При наличие на вносна бележка или доказателство за платена сума към нас, няма да имате проблем с потвърждаването на часа, а ако се налага промяна – свържете се с нас за асистенция на 0899205047 (София) или 08977 20 007 (Пловдив). При получаване на капаро, ние потвърждаваме с обаждане или viber съобщение на номера от резервацията, така че е важно да ни се обадите или пишете във Вайбър, когато потвърдите часа си.