Удължаване на МИГЛИ  (мигли косъм по косъм в София)

Удължаване на миглите на специална цена, КОСЪМ ПО КОСЪМ (МИГЛА ПО МИГЛА)!

Използваме качествени мигли ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА , висок клас, размери – 7,8,9,10,11,12,13,14,15 и 16 мм.
Безплатна консултация на място и избор според формата на окото и естествените мигли!

НОВИ  цени за поставяне на мигли “косъм по косъм” в София.

Мигли косъм по косъм, мигли от норка, мигли косъм по косъм от норка, поставяне на мигли софия, поставяне на мигли пловдив, мигли цени, лепене на изкуствени мигли

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ ОТ НОРКА – 200 ЛВ – 150 ЛВ МАКСИМАЛНА ГЪСТОТА!

 

Удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм в София цени:

Промо цена – 60 лв за мигли “косъм по косъм”
(основна гъстота със средно дебели удължители 0,10 и 0,15 мм) ! 
Редовна цена – 80 лв,
-  препоръчваме да си сложите този пакет, ако никога не сте си поставяли мигли косъм по косъм, докато свикнете с тях.

Промо цена – 60 лв за за мигли “косъм по косъм”
(средна гъстота с удължители по избор) ! 
Редовна цена – 100 лв,
- ако сте си поставяли вече мигли косъм по косъм и умеете да ги поддържате, спокойно може да изберете този пакет.

Промо цена – 80 лв* за за мигли “косъм по косъм”
(двойна гъстота с  най-плътните удължители 0,20 0,25 ) ! 
Редовна цена – 120 лв,
- за дами, които желаят супер зашеметяващ ефект , перманентно черни и дълги мигли като със спирала!

Промо цена - 100 лв* за за мигли “косъм по косъм”
(изключителна гъстота с  удължители по избор)! Редовна цена – 150 лв,
- за смели дами, които желаят плътни и дълги кукленски мигли без да се налага да наслояват няколко пласта спирала всеки ден!

**Промоцията е за поставяне на мигли косъм по косъм с едномесечно лепило Ardell или TPC Made in London, UK с хирургическа здравина, хипоалергенно и недразнещо!

 

 

*** Последните 2 пакета с най-плътните удължители са за дами, които знаят, че крайния резултат е като изкуствени мигли, но полу-перманентно!

 

мигли косъм по косъм, migli kosam po kosym, поставяне а изкуствени мигли, мигли естествена коприна, лепене на мигли, мигли софия, мигли цени citmed cetmed цитмед цетмед

 

Цена на поддръжка на мигли косъм по косъм:

Поддръжка на мигли естествена коприна, правени при нас – 40 лв. 
Поддръжка на мигли естествена коприна, правени на друго място – 50 лв. (само първата поддръжка, след това цената е като за слагани при нас)

Поддръжка на мигли от норка естествен косъм, правени при нас – 50 лв. 
Поддръжка на мигли от норка естествен косъм, правени на друго място - 60 лв. (само първата поддръжка, след това цената е като за слагани при нас)

 ***РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА ГАЛЕРИЯ ПРЕДИ/СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ В СОФИЯ ***

Миглите издържат с години при правилни грижи и редовно посещение за поддръжка. Няма фиксиран срок за поддръжка, но е желателно да правите посещение за досгъстяване преди да са опадали повече от половината мигли.

След поставяне спирала НЕ се използва, миглите са черни и сами ще се убедите, че няма нужда.
Ако желаете все пак, не е проблем да слагате спирала, по възможност специална на водна основа за мигли косъм по косъм.
Ако не разполагате с такава, отстранявайте я внимателно и без търкане, за да не загубите не само удължителите, а и собствените ви мигли.

Грим се маха с тоалетно мляко БЕЗ мазнини и без търкане по окото. Всякакъв грим не е проблем да се поставя, проблема е как се маха.

Лещи МОГАТ да се носят, удължените мигли косъм по косъм и лещите не  си пречат едно на друго.


(Още снимки на наши клиентки – във фейсбук страницата ни)

ИМАМЕ НАЛИЧНИ ВСИЧКИ РАЗМЕРИ И ИЗВИВКИ УДЪЛЖИТЕЛИ за метода “косъм по косъм”! поставяна на изкуствени мигли, мигла по мигла, сгъстяване на мигли, удължаване на мигли косъм по косъм, размери удължители, извивки, мигли косъм по косъм извивка D, J B C D, извивка Б С Ц Д

поставяна на изкуствени мигли, мигла по мигла, сгъстяване на мигли, удължаване на мигли

Моля, имайте предвид, че посочените цени и промо цени за поставяне на мигли “косъм по косъм” в София са за едномесечно лепило. По желание може да ви поставим мигли с двумесечно лепило, като цената на съответния пакет ще бъде определена според състоянието на естествените ви мигли и желаната гъстота.

За удължаване на миглите по метода “мигла по мигла” (косъм по косъм)

Естественият жизнен цикъл на миглите е между 12 дни и 175 дни (25 седмици). При различни влияния, спирала, ежедневно носеене на сенки и коректор около очите, залепване на мигли или други фактори, жизненият цикъл на миглите се скъсява и те опадат по-често, като на тяхно място поникват нови. Именно тогава се налага поддръжка, да залепим миглички на новопоникналите и да заменим, ако има опадали. Срокът, който ние даваме за удължените мигла по мигла е 20-30 дни (за двумесечното лепило 40-60 дни), като се има в предвид, че в този период е вероятно да прецените, че е време за поддръжка, а не, че дотогава ще опадат или изобщо ще се разредят залепените косъмчета.Може чак на 5-та седмица да ви паднат няколко, а може и на 2-та да ви опадат половината, зависи как ги поддържате.

*Някои от снимките са с илюстративна цел, реалните модели мигли може да видите на място в салона, както и снимки на реални клиенти, възползвали се от услугата ни мигли “косъм по косъм” в София.

мигли косъм по косъм софия, поставяне на мигли, косъм по косъм, мигла по мигла, извивка Д, izvivka D, kosam po kosam , migli kosym po kosym sofia

От нас може да се снабдите и с консумативи за поставяне на мигли “косъм по косъм” . Моля, пишете на info@cetmed.net за повече подробности!