Перманентен фон дьо тен BB GLOW

перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow

 • ЦЕНА НА ЕДНА ПРОЦЕДУРА BB GLOW с терапевтичен серум по избор – 120 лв!
 • Цена за пакет от 4 процедури – 480 лв 390 лв

Уникалната хитова терапия BB Glow – моментално сияйна кожа след първата процедура!
Тази процедура е абсолютен хит в Европа, вече можете да я откриете в ЦИТМЕД центрове.

BB Glow е подходяща за всеки тип кожа, особено за изсветляване на хиперпигментации и свиване на порите, заличаване на белези от акне, както и при повяхнал и неравномерен тен на лицето.

BB Glow – иновация в медицинската козметика:

 • Не запушва порите за разлика от обикновените BB кремове или тонални основи.
 • Гарантира моментален и постепенен изсветляващ и избелващ ефект.
 • Намалява съдържанието на меланин преди и след излагане на UV лъчи.
 • Неутрализира свободните радикали, които са причина за преждевременното
  стареене на кожата.
 • Редуцира обезцветяването на кожата.
 • Възстановява равния тен, кожата става красива и сияйна.
 • Придава свежест, осветява тена на лицето и намалява видимите бръчици.
 • Предотвратява оксидация, предизвикана от стрес върху кожата.
 • Билковите съставки засилват регенериращи свойства и оказват чудесен антибактериален ефект.
 • Няма възстановителен период – максимално щадяща за кожата и тъканите.
перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow
перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow, dermedics

В ЦитМед лично внасяме и работим с точно определени типове BB GLOW серуми, за момента 3 типа с различни свойства, които препоръчваме на пациентите в зависимост от нуждата на кожата:

 1. DERM 1 – Универсален регенериращ BB GLOW серум за клетъчно възстановяване, изглаждане на фини бръчици, изравняване на тена, подпомагащ колагеновия синтез и еластин в кожата. Няма ограничения във възрастта, прилага се при всякакъв тип кожа. Намалява омазняването на кожата и размера на порите. С последващо във времето действие, освен моменталния омекотяващ ефект. Хидра-формула.
 2. DERM X – Лечебен и избелващ BB GLOW серум , матиращ. Подходящ за проблемна, акнеична или мазна кожа с прекомерна секреция на себум, намалява омазняването, подпомага разграждането на меланиновите петна. Подобрява вида на кожата в дългосрочен план. Прилага се предимно при млада кожа, но е проложим и при по-зряла. Намалява зачервяването, възпаленията, лекува и успокоява кожата. С последващо във времето действие, освен моменталния избелващ ефект. Хидра формула.
 3. DERM B – Моментално възстановяващ BB GLOW серум, озаряващ. Подходящ за суха, повяхнала и девитализирана кожа. Насища с концентриран пептиден комплекс, стволови клетки,  хиалуронова киселина, екстракт от алое вера и морски колаген. През следващите дни кожата продължава да се подобрява. Моментален озаряващ ефект веднага след процедурата! Маслено-худра формула.

перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow

перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow

перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow
перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow

Бележка от Десислава Рабаджийска, козметик в ЦитМед Център:

“Тъй като наименованието “перманентен фон дьо тен” е подвеждащо за крайния потребител, нужно е да направя леки уточнения. Това не е процедура, при която се татуира телесен цвят и изглежда като маска. При BB GLOW терапията се използват специално създадени серуми, които подобряват вида на кожата и ефекта е моментално сияние, но БЕЗ да се имплантира погмент в/под кожата. Съставките са 100% естествени, био и веган, натурално екстрактирани и лабораторно тествани.

Протоколът за работа е с нано игли, тоест без пробождане и имплантиране дори на милиметър подкожно. Няма болка и кръв. За разлика от стандартните игли и процедури с дерма пен, при които въвеждаме активна съставка в кожата и търсим ефекта на колагенов синтез в последствие, при нано иглите серумите и пептидните коктейли се “набиват” в най-горния кожен слой, където всъщност работят. Нано иглата всъщност не е игла, а е подобие на шкурка с по-тънки от човешки косъм връхчета.

Възможно е да има леко зачервяване след процеурата BB GLOW, но е абсолютно недопустимо да се работи с игли различни от НАНО игли за дерма пен. Специалистът, който работи с вас в ЦитМед ще пропоръча какви грижи да полагате след такава терапия. Обикновено е необходимо да се пазите от пряка слънчева светлина и UV лъчи в първите 24 часа след процедурата, да избягвате 2-3 дни декоративна козметика, пикантни храни, морски деликатеси и т.н.

Ако по някаква причина пигмента се постави със стандартни игли за дерма пен, всички серуми за BB GLOW без значение марката съдържат Манган Титанов диоксид (TiO2Mn) или само титанов диоксид, който е бял непрозрачен минерал с уникални за кожата свойства. Но, попаднал подкожно, води до трайни и непоправими петна, котио не се премахват дори с лазер. При правилна обработка и спазване протокола за работа с BB GLOW това не се случва и няма риск, но ако необучени лица и непрофесионалисти работят на дълбочина в кожата повече от 0.25 мм, последиците са перманентни и то с недобър финал.
При процедура “перманентен фон дьо тен” или т.нар. BB GLOW терапия цвят не остава върху кожата за повече от няколко дни. Моля, колегите да информират правилно клиентите си, че ще се налага да си ползват страндарния фон дьо тен, ако търсят буквално такъв резултат.

Моля, информирайте се максимално за всяка процедура, на която подлагате красивите си лица! Оставаме на разположение за всякакви въпроси по темата.”

перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow
перманентен фондьотен, бб глоу, bb glow

**Снимките са с илюстративна цел.

Преди процедурите със серум BB GLOW препоръчваме ексфолиране на горния кожен слой с микродермабразио или почистване с ултразвук.