FibroLift – Фибро плазма лифтинг

FibroLift ® – Fibro Plasma Lifting – какво е фибро плазма лифтинг?

fibroblast, фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач, неоперативна блефаропластика
FibroLift ®, фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач, неоперативна блефаропластика, неоперативен лифтинг

 

“FibroLift ®” / ФиброЛифт , фибро плазма лифтинг или т.нар. неоперативна блефаропластика е съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали “торбички” и хиперпигментация по кожата. При плазма лифтинг не се подлагате на пластична операция, възстановяването е доста по-бързо и повърхностно, а резултатите са видими веднага – няколко дни след манипулацията на мястото има чисто нова, по-здрава и гладка кожа. Тъй като това е неинвазивна, нехирургическа намеса, при ФиброЛифт неоперативен лифтинг неприятно усещане почти няма, липсват кървене и синини.

Това не е инжектиране на кръвна плазма, няма инжектиране изобщо!

фибро плазмacа лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач неоперативна блефаропластика

Какво не е Фибро Плазма Лифтинг / FibroLift?

– FibroLift ®/ ФиброЛифт не е лазер
– FibroLift ®/ ФиброЛифт инструмента не е електрически нож
– FibroLift ®/ ФиброЛифт не е фракционирана радиочестота
– FibroLift ®/ ФиброЛифт не е инжектиране на кръвна плазма след източване на кръв от вената ви.

FibroLift ®/ ФиброЛифт/ Фибро Плазма Лифтинг се прави с уред, наречен генератор на плазма, създаващ плазмен микроимпулс, който генерира малка електрическа дъга. Тя причинява сублимация на повърхностния слой на кожата, който се изпарява. По този начин се предизвиква биостимулация на дермата, благодарение на фокусираната топлина. Като резултат – новата кожа след възстановителните  10 дни е по-млада и по-стегната.
В някои случаи, в зависимост от метаболизма и кожата на пациента, крустичките след неоперативен лифтинг може да се задържат над 10 дни (14 или повече) , но това са редки случаи. Ако при Вас се случи така, важно е да не ги насилвате и отстранявате насилствено. Това е неинвазивна процедура, т, нар. неоперативна блефаропластика/неоперативен лифтинг  без необходимост от болничен престой и 100% домашно възстановяване.

Плазмата се създава между заострения връх на устройството и кожата на пациента без тя да бъде докосвана през повечето време.

FibroLift ®/ ФиброЛифт / Фибро плазма лифтингът се извършва в медицински кабинет при стерилна работна среда и е с продължителност от 20 до 60 минути. Процедурата  е безболезнена, използваме локална упойка (крем).

Устройството за FibroLift ®/ ФиброЛифт – фибро плазма лифтинг работи фокусирано, без нежелано въздействие върху нетретиран участък и околните тъкани. Следманипулацията се образуват фини крусти (корички) с диаметър 0,5 – 1 мм, които са подредени по определен начин една до друга. Те зарастват за 5-7 дни, през които пациента трябва да не чопли, да не мокри и да използва слънцезащитна козметика с висок фактор (50+).В някои случаи, в зависимост от метаболизма и кожата на пациента, крустичките може да се задържат над 10 дни (14 или повече) , но това са редки случаи. Ако при Вас се случи така, важно е да не ги насилвате и отстранявате насилствено. Като резултат няма образуване на белези – благодарение на повърхностното действие на плазма уреда.

fibrolift, фибролифт, fibroblast, фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач, неоперативна блефаропластика
fibrolift, фибролифт, fibroblast, фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач, неоперативна блефаропластика, неоперативен лифтинг

Тъй като всяка кожа реагира различно, в оздравителния период след ФиброЛифт неоперативен лифтинг не може да се предвиди дали ще има повече или по-малко зачервяване.  При някои пациенти се наблюдава зачервяване и оток локално за 1-2 дни. Понякога е необходимо да предвидите няколко дни, в които да нямате важни срещи. Ние препоръчваме това да е период от 5-7 дни. Моля, обърнете внимание, че в първите 2-3 дни след манипулацията, при някои пациенти има оток в областта на очите, когато е обработвана тази зона. В някои случаи, в зависимост от метаболизма и кожата на пациента, крустичките може да се задържат над 10 дни (14 или повече) , но това са редки случаи. Ако при Вас се случи така, важно е да не ги насилвате и отстранявате насилствено. Също така, при по-тънка и чувствителна кожа е възможно мястото след падане на крустите да е по-зачервено и новата тъкан да е с различен цвят. Изравняването на текстурата и цвета на стара и нова кожа е възможно да стане по-бавно при някои пациенти (няколко месеца), като в този период се използва слънцезащитни и хидратиращи продукти с фактор 50+. Пациента може да поставя декоративна козметика (фон дьо тен) без проблем (след опадване на крустите!).

fibrolift, фибролифт, fibroblast, фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач, неоперативна блефаропластика
fibrolift, фибролифт, fibroblast, фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач, неоперативна блефаропластика, неоперативен лифтинг

Въпреки, че изглежда агресивна, самата манипулация е доста щадяща към кожата, а резулатите са видими още след първата процедура. Много е важно да спасвате точно инструкциите , дадени ви от специалиста, който е извършил фибро плазма лифтинг-а (FibroLift ® / ФиброЛифт или неоперативната блефаропластика, неоперативен лифтинг! Местата и схемата на самите плазма “точици” се определят индивидуално и не е еднакво при всеки пациент. В зависимост от търсения резултат има различни фигури, които се следват, за да се стегне кожата в желаната посока.

fibroplast.lifting фибропласт лифтинг неоперативна блефаропластика
неоперативна блефаропластика, неоперативен лифтинг на горен клепач

Подлагайки се на фибро плазма лифтинг (FibroLift ® / ФиброЛифтможе да очаквате изглаждане на бръчките, стягане на кожата, премахване на подпухналия долен клепач и най-търсения ефект сред дамите (същевременно и най-драматична разлика постигаме обикновено) – корекция на паднал клепач!

fibroplast.lifting фибропласт лифтинг фибро плазмa лифтинг fibro plasma lifting лифтинг на паднал клепач

Резултата временен ли е или остава завинаги? Колко пъти трябва да се прави фибро плазма лифтинг?
След оздравителния период и обтягането на кожата в рамките на седмица , ефекта е перманентен.
Ефекта от процедурата неоперативна блефаропластика/неоперативен лифтинг е видим още след първите 7-10 дни като продължава да се подобрява през следващите 2 месеца.
Повторна процедура може да бъде направена при нужда след 4-5 седмици.

фибро плазма лифтинг fibro plasma lifting неоперативна блефаропластика

Записване на тел. 089 77 20 007

В нашите кабинети се предлага специализирана медицинска козметика за по-бързо и ефективно възстановяване след подобни манипулации. Ако желаете, може да заявите предварително и ще доставим необходимия пакет, който може да се закупи в деня на манипулацията. Бвз заявка не гарантираме, че ще има наличност.

FibroLift® / ФиброЛифт – Фибро плазмен лифтинг цени:

Ценоразпис FibroLift® / ФиброЛифт®  Цена
Горен клепач 400 лв.
Долен клепач 400 лв.
Горен и долен клепач 800 лв.
Пачи крак 400 лв.
Гневна бръчка 300 лв.
Чело 800 лв.
Периаурикуларна зона (пред ушите) 300 лв.
Горна или Долна устна (баркод) 300 лв.
FibroLift® шия 400 лв.
FibroLift® деколте 400 лв.
FibroLift® деколте и шия 700 лв.
FibroLift® на 1 малка зона с нано приставка (клепачи, пачи крак) 300 лв.
FibroLift® на 1 зона с нано приставка (чело, бузи, врат, деколте и др.) 400 лв.
FibroLift® на 2 зони с нано приставка (чело, бузи, врат, деколте и др.) 800 лв.


FibroLift ® е регистрирана търговска марка в Патентно ведомство на РБългария. Неправомерното използване или нелоялни търговски практики в тази връзка ще бъдат преследвани от закона. Собсвеник на патента и право да използват FibroLift ® са изброени тук:


Десислава Спасова Рабаджийска
ЦИТМЕД ЕООД

В статията са използвани материали от интернет, FibroLift®, Фибролифт, PhiLings, Purebeau Fibroblast, Plexr – Plexr plus, PLASMA IQ , неоперативна блефаропластика, неоперативен лифтинг и и др. Ако желаете да добавим или премахнем ваши лични материали – моля, свържете се с нас.