За контакти

Скъпи пациенти и приятели, централата на МЦ ЦИТМЕД от месец февруари 2021 г ще работи само в гр. Пловдив!

Кабинетите ни продължават да работят по график в гр. Пловдив.

Работим САМО с предварителна резервация на тел 089 77 20 007 или в месинджър на www.fb.com/cetmed

 

МЦ „ЦИТМЕД“ – микроблейдинг, мигли косъм по косъм, 3D мигли, руски обем, 3д перманентни вежди косъм по косъм, 3д устни, 3д вежди, 3D вежди, филъри и ботокс от лекар-дерматолог, лазерно премахване на татуировки, премахване на перманентен грим и микроблейдинг с лазер, микродермабразио, почистване на лице с ултразвук, криолиполиза, курсове и обучения по микроблейдинг и мигли

info@cetmed.net

ЗАПИСВАНЕ на тел. 089 77 20 007 за гр. Пловдив, 0877887709 за курсове.

 
Условия за резервации и спазване на записания час:
– При неотменен час и неявяване ваучерът (или талон, ако има) се счита за използван, а часът не може да бъде презаписан; 
– При закъснение до 10 мин, времето е за сметка на процедурата;
– При закъснение повече от 10-15 минути часът ще бъде отменен, защото се обърква целия график на салона, а ваучерът/талонът ще бъде маркиран като използван. Заплатената сума не се възстановява;
– Най-късно 10 работни дни преди записания час, ако не е потвърден, автоматично отпада от системата ни и го даваме на друг желаещ. За градовете с мобилни посещения (когато има обявени дати) , потвържаването е най-късно 14 дни преди датата. Капарото може да изпратите по банкова сметка, epay.bg или EasyPay на каса. Данни изпращаме във фейсбук или на вайбър, същите са публикувани и в страницата тук “ПЛАЩАНЕ ОНЛАЙН”.
Процедура за презаписване или отмяна на часове: Записан час и потвърден с капаро, може да се презаписва и променя само веднъж, ако се обадите 5 дни по-рано (2 работни дни или 48 часа преди записания час за манипулация, само след предоставяне на медицинска бележка/болничен лист). – Запазваме си правото да отказваме нов час на хора, които са се записали и не са дошли, не са се обадили или са се държали грубо. Същото важи и за отказани часове с върнато капаро, както за нови манипулации, така и за ретуши и консултации.
– При забравен, пропуснат или записан час, на който пациента не се е явил, не се е обадил в срок и не е предупредил, че няма да дойде, фирмата и служителите на ЦИТМЕД ЕООД нямат право да презаписват часа без одобрение на Управителя. В този случай, както и в случаите, когато сме се обаждали на пациента след началото на часа, а пациента не вдига или затваря и до 10 мин от началото на часа няма връзка с пациента, часът се счита за използван с или без присъствието на пациента, като предплатени суми не се възстановяват.
– При пропуснат час по условията на горния параграф, нов час се записва по ценоразпис.
(Което ще рече, например:
Забравите или не дойдете на часа си, ние Ви звъним, Вие затваряте или не вдигате, а резервацията вече е активна и колегите Ви чакат до 10 мин след закъснението да уточним има ли уважителни причини или форсмажорни обстоятелства, според които можем да обсъдим презаписване на часа. Ако няма, нов час се записва според совободните места и по ценоразпис. Това включва пропуснати, забравени и вскякави други ретуши и часове, на които не сте дошли, ние сме звъняли и не сте вдигнали/затваряте на обаждане.)
* Служителите в салона имат право да откажат презаписване на отменен час при грубо и арогантно поведение от страна на клиента.
** Работното време на кабинетите е от 11:00 ч. до 19:00 ч. Клиенти, които желаят да използват услугите в извънработно време заплащат различна цена от редовната, като това се определя предварително от служителя, само ако прецени че може да остане в обсъждания ден и час.
*** Всички условия за използване на услугите, предоставяни от ЦИТМЕД са по Заповед на Управителя и пациенти и клиенти се съгласяват с тях, преди да запишат час и да дойдат на манипулация. При възникнали въпроси или спорове, можете да се свържете в писмена форма и да изложите Вашите притеснения или мнение. Всички писмени предложения/мнения се входират и ще получите официално становище.
**** Част от телефонните разговори се записват без предупреждение. Ако не сте съгласни, моля попитайте преди началото на разговора.
***** Вие се съгласявате с условията на предоставяне на услуги и правилата за работа в ЦИТМЕД, преди да отидете в обект на фирмата и да се подложите на мнаипулация. С подписване на Декларация за информирано съгласие, автоматично приемате тези условия и всякакви други, които имате право да уточните и да впишете в същата декларация.