Лазерна епилация

Промо цени за лазерна епилация в гр. Пловдив

лазерна епилация пловдив цени  промоция намаление
лазерна епилация пловдив цени  промоция намаление

* Лазерна IPL SHR ice cooling епилация на всички зони с намаление -50% за кабинет ЦитМед в гр. Пловдив.

Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация. Тя е безболезнена, безопасна, дълготрайна и може да се прилага ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

епилация

Лазерна епилация  Пловдив цени

лазерна епилация пловдив цени  промоция намаление
лазерна епилация пловдив цени

Намалените цени са валидни за кабинет Пловдив!

(Преди фото епилация косъмчетата трябва да са ОБРЪСНАТИ или премахнати с крем-депилатор, но не отскубани! Също така да не сте ходили на солариум 1 седмица преди процедурата.)

Лазерната епилация SHR е един от най-ефективните методи за отстраняване на нежеланото окосмяване. Принципът на този метод се състои във въздействието на мощни импулси светлина (intense pulsed light – IPL) върху корена на косъма.

При лазерната епилация оцветяващият космите пигмент “меланин “поглъща енергията на светлинните вълни, в резултат на което светлинната енергия се преобразува в топлинна, а корените на космите се загряват и разрушават.
Тази енергия, от светлинния импулс, предизвиква нагряване на корена на косъма и неговото постепенно разрушаване. Космените фоликули загиват в продължение на определено време (от 1 до 20 денонощия) и космите в следствие на това – опадат.

SHR IPL лазерен епилатор – това е новото поколение , която комбинира двете основни функции на предаване на електромагнитни вълни и импулсни лъчи. Тази технология е революционна за отстраняване на косми, която има зашеметяващ успех.

Разликата от лазерното или друго лечебно въздействие е, че неговата основна работа е използването на импулсни лъчи с многовълнова дължина и предаване на електромагнитни вълни, абсорбирани от патологични тъкани. SHR съчетава лазерната технология и предимствата на пулсиращия светлиен метод, постигайки на практика безболезнени резултати.

SHR в комбинация с “In Motion” представлява пробив в трайното премахване на косми по тялото и лицето. Процедурите са по-приятни, отколкото при други системи и кожата ви е по-добре защитена.

Колко често се правят процедурите?
Необходими са средно 6-8 процедури за желания резултат, но това зависи от индивидуалните особености на кожата. Всяка процедура се прави средно на 21-30 дни, при някои зони през 14 дни, но пък с по-малко на брой процедури се ликвидират косъмчетата. При други зони, лазерна епилация е препоръчително да се прилага на всеки 45-60 дни.

лазерна епилация пловдив цени  промоция намаление

Най-добрата лазерна епилация в Пловдив – бързи резултати още след първата процедура, без болка, без риск и може да се прилага целогодишно!