Микроблейдинг – 3D вежди ръчен метод

 

десислава рабаджийска, десислава цитмед, микроблейдинг цитмед

Какво е микроблейдинг?

микроблейдинг, микроблейдинг пловдив, микроблейдинг софия, микроблейдинг цена, вежди, перманентен грим

десислава рабаджийска, десислава цитмед, микроблейдинг цитмед, най-добрият микроблейдинг

Микроблейдингът е сравнително нова процедура за корекция формата и цвета на веждите, въпреки, че техниката датира от векове. Първоначално японците са правили татуировки с уред, наречен Тебори – снопче от игли.  В днешно време материалите и инстументите са в пъти по-прецизни и осъвършенствани , така чемикроблейдингът сега почти няма връзка с първоначалните тебори татуировки. Преди години имаше подобен начин за рисуване на тънки косъмчета, но по ред причини не се наложи веднага като техника в България. В последните 7 години специализираме само техники “косъм по косъм” за изработка и изграждане на вежди, така че може да разчитате на нас за консултация кой от всички методи на микроблейдинга би бил най-подходящ за вас.

курс микроблейдинг, обучение по микроблейдинг, курс перманентен грим софия пловдив, microblading, mikrobleiding
микроблейдинг, японски метод, видове игли и инструменти за микроблейдинг

Перманентен грим и микроблейдинг едно и също ли е?

Микроблейдингът е полуперманентен грим, при който био пигмент се вкарва в най-горния кожен слой (епидермис) посредством надраскване със специални блейдове и се прави ръчно, без машина. Индивидуално и еднократно острие (блейд) се поставя в специална писалка под определен ъгъл преди да се пристъпи към манипулация (микропигментация).
При стандартния перманентен грим се използва машина, в която се поставя също еднократна и стерилна игла и се рисува по кожата, но чрез пробождане на 1-2 мм в кожата. За разлика от микроблейдинга, където надраскването е само в повърхностния слой на епидермиса, перманентния грим може да стигне 3 пъти по-дълбоко (до дермата), а при неправилно боравене с машината е възможо и по-дълбоко да се имплантира пигмента и боята да се “разлее” под кожата.

микроблейдинг, японски метод, видове игли и инструменти за микроблейдинг
микроблейдинг, японски метод, видове игли и инструменти за микроблейдинг

Игли за микроблейдинг (блейдове)

Блейдовете са съвкупност от иглички, дебелината на които е 3 пъти по-малка от иглите за стандартен перманентен грим и 2 пъти по-малка от иглите за 3D вежди с машина. Като размер биват от 7 до 21 броя игли, има няколко размера дебелини на индивидуалните игли в самия блейд, както и различна форма на подредба. С цел най-прецизно и правилно определяне нуждите на всяка кожа и тип вежда, при нас поддържаме всички размери и видове блейдове за микроблейдинг.

избиране на цвят за микроблейдинг, био пигменти по схема "цитмед"
избиране на цвят за микроблейдинг, био пигменти по стандарт ЦитМед”

Професионална консултация и цветове

Преди всяка манипулация има задължителна подробна консултация. Целта е да се опознае пациента като типаж, да се прецени заедно с него каква ще е най-подходящата форма и цвят.

Като цяло в нашите кабинети се стремим да се придържаме към по-естественото и като цяло да не е натрапчива корекцията. За цветовете имаме специална таблица, тъй като работим с био пигменти – няма каталог, от който да си изберете цвят. Цвета се изработва с точни пропорци индивидуално за всеки човек, като с точност се записва в документацията и досието, което ще ви бъде изработено по време на предварителния разговор преди започване на процедурата по микроблейдинг. Избира се максимално близък до цвета на естествените косъмчета, като се съобразява с цвета на очите и подтона на кожата. Последното, което се взема под внимание е цвета на косата, защото тъй се сменя най-често и в повечето случаи не е естествения.

Микроблейдинг – как се прави

Може да разгледате галерията със снимки от процедурата “микроблейдинг“, както и готови резултати. Повече информация може да получите на телефоните за съответния кабинет, а снимки се добавят на страницата ни във фейсбук.

Микроблейдинг – снимки преди и след

 

Още снимки във фейсбук страницата ни – https://www.facebook.com/Cetmed/

Както и в инстаграм – https://www.instagram.com/cetmed/

Микроблейдинг кабинет София – 0899205047

Микроблейдинг кабинет Пловдив 0897720007

 

Актуална цена микроблейдинг може да намерите в страницата с цени или ТУК

 

десислава рабаджийска, десислава цитмед, микроблейдинг цитмед, най-добрият микроблейдинг
десислава рабаджийска, десислава цитмед, микроблейдинг цитмед

 

микроблейдинг, микроблейдинг пловдив, микроблейдинг софия, микроблейдинг цена, вежди, перманентен грим