3D блендинг устни – перманентен грим

Перманентен грим на устни

перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило
перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило

С възрастта, устните губят очертанията си и изведнъж се събуждаме по-намръщени и остарели. Вертикалните бръчици и силните очертания започват да избледняват и се сливат с околната кожа. Ъгълчето на устните пада, а червеният цвят значително намалява с времето.

Чрез микро-дерма-пигментацията (или т.нар. перманентен грим на устни) тези недостатъци могат да се коригират и да се придаде по-младежка форма на устните повдигайки леко ъглите посредством новия контур и увеличавайки леко интензитета на червеното/виненото/розовото.

перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило
перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило

С постоянното очертание чрез перманентен грим на контура ще се избегне непрекъснатото гримиране с червило, което се губи между бръчиците и придава един безформен вид на устните и особено неприятното разтичане на червилото из фините бръчици. За целта се подбира цвят най-близък до естествения червен, според кожата и индивидуалните предпочитания на клиента. Обикновено той е с един тон по-силен, отколкото цвета на устните и винаги е близък до съвършената извивка на собствените устни.

Нашите специалисти ще ви консултират дали избраният от вас цвят ще ви отива и съответно ще препоръчат цвят, който да стои хем естествено, хем да не си личи от километри, че сте си правили перманентен грим на устните.

Този метод успешно може да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикатрикси и белези от изгаряния по тях. Също при дерматологични обезцветявания, където устните са несъразмерно депигментирани, както и когато имате светла кожа на устните, но поради липса на оцветяване, устните изглеждат тънки или изобщо не се виждат без червило.

В козметичният ни център се използват само медицински пигменти, минерални и растителни микропигменти с пълна разградимост в рамките на 3 до 5 години.  След направената корекция чрез перманентен грим, устните придобиват една по естествена форма и по поддържан вид. По този начин ние ще върнем вашата очарователна усмивка и ще придадем на вашите устни този изтънчен и сексапилен вид, който заслужавате. За вас остава само да се наслаждавате на живота и да се усмихвате!

Техниката “блендинг” или т.нар. 3Д устни

Това е нова техника, която се налага в последните години и в България. Все още малък на брой микропигментисти са запознати с тънкостите при полагането на такъв тип перманентен грим на устните и защо не може да се направи с иглите, с които се прави контур или цяла перманентна устна. При този метод, устните не се очертават с ярък контър и не се оцветяват плътно, а плавно се прелива контура с останалия цвят на устните. Техниката 3д блендинг устни дава възможност да се увеличи оптически обема на устните без да се инжектират опасни съставки и филъри.

перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило
перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило

След перманентен грим на устните цвета е доста интензивен, като с обелването на т.нар. “корички” цвета избледнява с 50%, така че не се притеснявайте от интензивно червено/розовите си устни веднага след процедурата.

В МЦ ЦИТМЕД – София се използват само материали за еднократна употреба – стерилни игли, капсули, чашки, конуси, подложки, бонета и т.н. , с което максималко да бъдат намалени рисковете от инфекции и странични реакции. Козметиката, която се изпозлва по време на самата процедура е обезболяващ щадящ агент, специфични почистващи кърпи за туш, течност със силен антисептик, антисептични кремове и проверени медицинска козметика. Стриктно се спазва процедурата по предпазване от заразяване и разнасяне на бактерии, която ще въ бъде разяснена, за да използвате правилно и вкъщи козметиката, която ще ви дадем за след процедурата.  Въпреки високите изисквания към хигиена и стерилност, има и някои особености при полагането на перманентен грим в областта на устните, за което ще стане въпрос в долния абцаз.

Козметиката за грижи след перманентни устни – 3д блендинг устни е безплатна при нас!

Друг важен момент е появата на херпеси в 80% от случаите. Когато се подложите на перманентен грим в областта на устните, тялото активизира имунната си защита и при болшинството хора, които никога не са имали херпес, но са носители на човешки папилома вирус (ЧПВ), това е момента, в който се отключва и мястото се покрива с един или няколко херпеса. За съжаление, може да се подтисне леко дискомфорта с определени препарати, които ще ви бъдат изписани , но няма как изцяло да се избегне. Затова , подгответе се психически, че красотата изисква жертви, в този случай 3-4 дни ще се наложи да го преживеете в домашна обстановка.

перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило
перманентен грим на устни, блендинг устни, перманентно червило

Цена за перманентни устни може да откриете тук (кликнете на линка върху думата)