Плащане online

Плащане онлайн, капаро или потвърждаване на друг тип резервация в ЦитМед

Всички резервации за микроблейдинг, 3D вежди или лазерна корекция на цвета (перманентен грим или татуировка) се потвърждават от ваша страна с капаро в размер на 200 лв, което приспадаме от сумата при посещението. Капарото се явява предплащане на задължителната консултация, предхождаща манипулацията. Например: Имате час за микроблейдинг (550 лв), потвърждавате го с капаро в размер на 200 лв и когато дойдете на място ще платите останалите 350 лв. Най-късн 10 дни преди записания час ако не е потвърден, автоматично отпада от системата ни и го даваме на друг желаещ. За градовете с мобилни посещения (когато има обявени дати) , потвържаването е най-късно 14 дни преди датата. Капарото може да изпратите по банкова сметка, epay.bg или EasyPay на каса. Данни изпращаме във фейсбук или на вайбър. Процедура за презаписване или отмяна на часове: Записан час и потвърден с капаро, може да се презаписва и променя до 2 пъти, ако се обадите 5 дни по-рано (1 работен ден или 48 часа преди записания час за манипулация само след предоставяне на медицинска бележка/болничен лист). Запазваме си правото да отказваме нов час на хора, които са се записали и не са дошли, не са се обадили или са се държали грубо. Същото важи и за отказани часове с върнато капаро, както за нови манипулации, така и за ретуши и консултации.

микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг
микроблейдинг на вежди преди след, корекция на стар перманент с микроблейдинг

2. Ако имате стар перманентен грим, задължително трябва да ни изпратите снимки на веждите ОТБЛИЗО и без грим. И Вашата, и нашата цел е да направим най-доброто за лицето Ви, затова е необходимо адекватно да преценим и планираме точната манипулация.
Веждите може да са снимани с телефон, но не с предната камера. След като погледнем състоянито на кожата и боята, може да ви запишем час за нова манипулация или за изсветляване преди новите вежди. Снимки очакваме във фейсбук страницата или на вайбър номер 0897720007. Нека ценим времето си и се уважаваме взаимно!

3. За процедури със стойност под 200 лв, сумата се предплаща изцяло.


  • При записан час ще получите съобщение на вайбър с данни за резервацията – дата, час, адрес, данни за капаро. Може да се заплати по:
    – банков път
  • – EasyPay на каса (по КИН или IBAN)
  • – epay.bg (по КИН или IBAN)
    – revolut
  • След пристигане на сумата, часът е пътвърден в системата и е окончателно записан. Часове без пристигнало капаро автоматично отпадат и се освобождават.

За плащане на каса на EasyPay , моля използвайте този КЛИЕНТСКИ НОМЕР. От служителя да се избере ЗАХРАНВАНЕ НА СМЕТКА, а не “код за плащане” (!) , тази дребна подробност е важна.След извършване на плащането, моля снимайте бележката (или screenshot) и я изпратете във фейсбук на фирмената страница или на вайбър, за да потвърдим резервацията ви.

Може да снимате екрана с телефона също, важно е да се виждат данните за транзакцията. Ако не можете да се справите със снимането, обадете се по телефона и продиктувайте името, от което е наредено плащането, както и за кой час се отнася, за да бъде отразено. Обикновено до края на работния ден или максимум до 2 дни след пускане на плащането се отразяват данните в системата. При наличие на вносна бележка или доказателство за платена сума към нас, няма да имате проблем с потвърждаването на часа, а ако се налага промяна – свържете се с нас за асистенция на 0899205047 (София) или 08977 20 007 (Пловдив). При получаване на капаро, ние потвърждаваме с обаждане или viber съобщение на номера от резервацията, така че е важно да ни се обадите или пишете във Вайбър, когато потвърдите часа си.