Сгъстяване на вежди и удължаване с екстеншъни

Обученията за сгъстяване и удължаване на вежди се провеждат САМО ПРИСЪСТВЕНО в кабинетът ни в гр. Пловдив, не онлайн, изцяло на български език. В рамките на един ден учим част от модул от миглопластиката (видове кожа, косми, удължители, лепила, как да издържат повече, полимеризация, хиперполимеризация, схеми за подреждане и т.н.) , специално пригодени за вежди обаче. Ще имате видео презентация на метода, както и демонстрация на живо, ще има възможност и да работите на място върху модел.

Обученията са 2 модула – сгъстяване с къси косъмчета за вежди и удължаване с естествена коса. Може да запишете и двата или само този, който повече ви допада.
Всеки модул е на различна дата и групата е ограничена до 4 човека.

При метода с къси косъмчета, те са различни дължини (7 размера) и различни цветове. Не се подстригват и напълно имитират естествен косъм, тънки на върха. На местата, където няма дори мъх и лепим на кожата се прави специфична схема, която ги задържа по-дълго. Средната издръжливост е 2-6 седмици, но на повече от 4 не изглеждат добре. Аз съветвам моите клиетнки да идват на поддръжка на 2 седмици и да не ги дърпат, защото ще си оскубят собствените. Въпреки това, не можем никого да задължим да идва често и след 2 месеца на места ще имат още останали удължители, но в никакъв случай няма да изглеждат като на ден 1 🙂

При метода с дълги удължители работим с естествена коса в различни цветове, която се оформя след залепването и се подстригва в желаната форма. Лепилото и при двата метода е едно и също – специално разработено за такава процедура. Издръжливо е на вода и омазняване, не дразни кожата и е без формалдехид, прозрачно.

За повече информация – вайбър 0877887709 или съобщение на страниците ни във фейсбук и инстаграм @cetmed